Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Silkemyk kroppskrem
8499
post-template-default,single,single-post,postid-8499,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[SKJØNNHET] Silkemyk kroppskrem

NYHET!

L’OCCITANE lanserer en ny kolleksjon med sheasmør som beskytter huden mot vinterkulden samtidig som den dufter av deilig vår.

Ingeniørfruen tipser om kroppskrem med rose Ingeniørfruen tipser om kroppskrem med vanilje Ingeniørfruen tipser om kroppskrem med lime

Vanilla Bouquet, Zesty Lime eller Rose Heart.

I hver av de nærende kremene har L’OCCITANE kombinert 10% sheasmør med tre delikate vårnoter for å gjøre tunge vinterdager mer fargerike og sprudlende. Gjennom den kalde sesongen med ekstreme temperaturendringer og klesplagg på klesplagg er det nødvendig for huden din med fukt og pleie. Den lette konsistensen til sheakremen smelter inn i huden og får deg til å glemme at det er vinter, lover produsenten.

Ultra Soft Body Cream med duct av zesty lime, kr 199 for 100 ml hos L’OCCITANE

 

 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.