Hjem   Om meg   Kontakt
Dekk et gullkantet festbord i vinterhvitt | Marianne de Bourg
8041
post-template-default,single,single-post,postid-8041,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Dekk et gullkantet festbord i vinterhvitt

Her er et bord til nyttår i varme nyanser av vinterhvitt med innslag av elegant gull.
Et elegant og romantisk nyttårsbord eller festbord som her er dekket til to, men som  like gjerne kunne vært brukt på et langbord når det skal dekkes til mange.

Ingeniørfruens festbord i gull og hvitt til jul og nyttår

Foto: Per Erik Jæger

Duken er billig metervare fra Ellos, dandert ved hjelp av et fløyelsbånd. Et smart tips når man ikke har duk som passer, er å bruke et hvitt laken.

Ingeniørfruens festbord i gull og hvitt til jul og nyttår 2

Foto: Per Erik Jæger

Her er en orkidé fra klippet av og puttet i en vase. Med litt orkidégjødsel i vannet står de lenge. Kakene fra Pascal er en fryd for øyet så vel som ganen. Her crème brûlée med mørk sjokolademousse og vaniljefondant.

Ingeniørfruens festbord i gull og hvitt til jul og nyttår 3

Foto: Per Erik Jæger

Servise Lace Gold fra Vera Wang/Wedgwood. Skål med gulldekor fra Rikke Jakobsen. “Feuilletine” med lys sjokolademousse og krispi hasselnøttnougat, også fra Pascal.
Det fine bordet er dekket av Linda Elmin og Christina Nodeland.

Håper du ble inspirert, og synes du bord i hvtt er fint, kan du ta en titt på Nyttårsbordet i lyshuset eller romantisk og elegant bord for to.  Eller bordet med smak av vinter som går i hvtt med tilbehør i grått og sort. Gårsdagens nyttårsbord går hovedsakelig i hvitt og har mange forslag til dekor du kan lage selv.

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.