Marianne de Bourg | Giveaway – vinn champagnebolle
7489
post-template-default,single,single-post,postid-7489,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Giveaway – vinn champagnebolle

To vinnere er trukket hos Ingeniørfruen på facebook

Da er det snart nyttår (jul først) og året avsluttes her i bloggen med en siste konkurranse hvor premien passer perfekt på nyttårsaften. To lesere får nemlig en champagnebolle hver innen champagnekorkene spretter på nyttårsaften.

Men først litt om juleblomster: Hvilke blomster pleier du å pynte med til jul? Her går det helst i hvite juleblomster og gjerne noe grønt. Hvite amaryllis er en gjenganger, men nå har jeg fått øynene opp for en ny juleblomst; Helleborus (Helleborus niger), også kalt Julerose, er en staude som har blitt  populær som juleblomst innendørs de siste årene.

Julerose (Helleborus) i champagnebolle

Julerosen ’Verboom Beauty’ har et hvitveisaktig preg og siden den tåler 5-6 minusgrader, kan du også ha den utendørs.

Vakker hvitveislignende juleblomst; Julerose (Helleborus) i champagnebolle

Foto: MesterGrønn

Her er den satt i en champagnebolle og det synes jeg var en god idé. Champagnebollen er fra MesterGrønn og koster kr 500. En flott bolle som kan brukes til mye mer enn champagne.

Jeg ba pent om å få gi bort en champagnebolle til en heldig leser, og det ville MesterGrønn være med på. De gir bort to stykker av denne bollen:

Ingeniørfruen deler ut to champagneboller fra MesterGrønn

Foto: MesterGrønn

Har du lyst på en champagnebolle? Bli med da vel! Det passer jo perfekt nå rett før nyttår.

Giveaway / konkurranse

For å være med i trekningen av en champagnebolle til en verdi av 500 kroner, må du 1. følge Ingeniørfruen på facebook og gjerne også 2. Tipse om alternativ bruk av champagnebollen. Altså:

1. Følg Ingeniørfruen på facebook 
Hvis du allerede følger meg skriver du bare det. (Klart du også kan anbefale bloggen min eller dele innlegget på facebook eller Instagram ;0)

2. Kom gjerne med et tips til alternativ bruk av champagnebollen i kommentarfeltet.   Legg deretter igjen navn og e-postadresse (denne vil ikke synes for andre enn meg).

Jeg plukker ut noen av ideene (eller mine egne om det kommer få…) og lager et eget blogginnlegg med ideer til alternativ bruk av champagnebollen.

De to vinnerne blir annonsert på facebooksiden min neste torsdag (og rekker dermed å få en champagnebolle før nyttårsaften). Lykke til!

Hilsen Marianne :0)

 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.20 Comments
 • Maria U

  23/12/2013 at 11:23 am Reply

  Jeg følger deg selvfølgelig på facebook :) Det er jo ikke hver dag man drikker champagne, så denne bollen kunne man ha fylt med pyntesteiner eller pyntesand og satt oppi noen fine stearinlys. Enten telys rett i pyntesanden, eller i noen fine lysholdere. F.eks. “Crackle”, “Crackle shine” eller “Matam” fra Indiska (du finner dem på nettbutikken). Man kan variere lysholderne og sanden etter årstidene, f.eks. noe med lilla nå i adventstida. :-)

  • Marianne

   26/12/2013 at 4:44 pm Reply

   Masse fine tips – tusen takk! Jeg skal ta turen innom Indiska sin nettbutikk og se på disse lysholderne (er veldig glad i Indiska!)

   Da er du med i giveaway! :0)

  • Marianne

   26/12/2013 at 4:45 pm Reply

   Hadde svart på denne tidligere også jeg – her har WordPress tatt seg fri i jula, ser det ut til! ;)

 • Hanna

  24/12/2013 at 12:31 am Reply

  Liker på facebook :) Jeg ville brukt champagnebollen til å f.eks. servere punsj fra :) Jeg kunne og brukt den som en fruktskål. Men aller mest ville jeg brukt den til champagnebolle, på nyttårsaften! Det ser så stilig ut når man har selskap :)

 • ellens oase

  24/12/2013 at 10:20 am Reply

  Ja du dette er noe jeg ikke har og ikke så ofte trenger, men det tar seg fabelaktig ut da når det virkelig er fest. Ellers i året ville jeg gjort som deg, satt noen fine blomster oppi!

  Supergod jul til deg Ingeniørfrue!

  Juleklem og kryssede fingre fra Ellen

  • ellens oase

   24/12/2013 at 10:24 am Reply

   Oj, jeg hadde ikke lest betingelsene, er selvfølgelig følger på Facebook og har deg på min bloggrull! Den kan brukes til en diger blomsterdekorasjon eller stappfull med jordbær. Med granbar og julepynt på julefestbordet. Her er det bare å boltre seg!

   • Marianne

    26/12/2013 at 4:42 pm Reply

    Ellen – jeg svarte deg på begge kommentarene via mobilen, men ser nå at de ikke har kommet opp her i innlegget. Vi prøver igjen!

    Takk for tips – du er selvsagt med uansett. Det er ingen krise om man ikke kommer med forslag altså. Så det er sagt. Jeg er ikke så streng :D

  • Marianne

   26/12/2013 at 4:43 pm Reply

   Denne også hadde jeg svart på, men jeg ser ikke svaret her heller…hmm.

   Tusen takk for koselig hilsen, gode juleønsker og klem. Det samme til deg! :D

 • Elin Forsmo ( Eline)

  26/12/2013 at 4:37 pm Reply

  Riktig god jul.
  Jeg kom over bloggen din på NIB sin side. Syntes blomsterdekorasjonen til festbordet var helt nydelig. Kom også over konkurransen din og blir gjerne med. Likte Facebook siden din og jeg ville har brukt champagne kjøleren til å ha fire store hvite orkideer på en seng av mose og med en liten “glam” detalj. :-D

  Ha en fortsatt deilig romjulskveld. Hilsen Elin.

  • Marianne

   26/12/2013 at 4:40 pm Reply

   Da er du med i konkurransen!

   Veldig fin idé. Og vet du hva, jeg har faktisk laget en blomsteroppsats av orkideer satt i mose til et nyttårsbord tidligere, men på et fat :D. Jeg har bilde av det som kommer i en bloggpost nå en av dagene før nyttår. Om du titter innom, får du se den :D

   PS – jeg stikker innom siden din :)

   Fin romjulskveld til deg også!
   marianne

 • Kristine Richstad

  26/12/2013 at 5:18 pm Reply

  Jeg følger deg selvfølgelig Marianne, og vil hovedsakelig bruke den til champagne hvis jeg er så heldig å vinne en!

  • Marianne

   26/12/2013 at 9:18 pm Reply

   Champagne er ikke det dummeste, Krisine… :)

 • elisabeth dalseg

  26/12/2013 at 6:32 pm Reply

  Heihei! Champagneboller fortjener champagne og annen musserende vin, men sånn til hverdags hadde den vært perfekt til å passe på hårstæsj på badet; hårføner, rettetang, ruller, sprayflasker og børster.

  • Marianne

   26/12/2013 at 9:19 pm Reply

   Kreativt, Elisabeth! Det blir verre å finne på noe nytt etter hvert her…;)

 • Gro Kåsmoli

  27/12/2013 at 10:51 am Reply

  Liker og Deler på fb og følger :) Flott bolle, når den ikke blir brukt til champagne så er den fin til mye, blomster, frukt, som blikkfang på festbordet med en flott oppsats :)

  • Marianne

   27/12/2013 at 12:27 pm Reply

   Supert! Tusen takk for følging og deling! :)

 • Torunn Brandvold

  27/12/2013 at 3:54 pm Reply

  Så utrulig fin :) Jeg liker deg på FB og instagram! (Selvfølgelig)!!

  Hmm… Champagne kjøleren er utrulig fin både til å all slags drikke som skal holdes kald i og som blomstervase! Er jo en pyntegjenstand i seg selv også :) Om sommeren er den fantastisk fin å ha jordbær og sjokolade i! Nam Nam ;) Eller ulike fruktspyd! Kan tenke meg den også er fin å ha flytelys oppi :)

  Ønsker deg en fortsatt god julefeiring og riktig godt nytt år :)

  • Marianne

   27/12/2013 at 4:05 pm Reply

   Så mange bra forslag! Da gleder jeg meg til å fotografere noen av ideene alle er kommet med og vise fram i bloggen :)

   Da er du med i konkurransen! Takk for liking og følging :)

 • fru Karin

  27/12/2013 at 5:09 pm Reply

  Jeg vil gjerne være med å konkurrere om en champagnebolle. Liker på fb!

  Her var det mange gode forslag fra før, men hva med å fylle den med ulike eksotiske frukter til nyttår? Ananas, granateple, stjernefrukt og physalis. Basen kan jo være en masse klementiner.

  Ha en fin romjulskveld

  • Marianne

   27/12/2013 at 5:21 pm Reply

   Også en god idé!

   Da er du med i konkurransen :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.