Hjem   Om meg   Kontakt
[DIY] Gaveinnpakning med kongler, kvister og bær | Marianne de Bourg
7800
post-template-default,single,single-post,postid-7800,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Gaveinnpakning med kongler, kvister og bær

Innpakkingstips fra MesterGrønn:

Innpakkingstips fra MesterGrønn

Foto: MesterGrønn

Julegave pakket inn i gråpapir med fløyelsbånd, jutebånd, lerkekongler og annen frisk julepynt. Koselig innpakning, synes jeg. Til jul skal det jo gjerne være tradisjonell stil. Materialene er fra MesterGrønn.

Håper du ble inspirert!

– Marianne :0)

2 Comments
 • Ann Merete - KREATIV - I - TET

  10/12/2013 at 4:31 pm Reply

  Hei! Takk for kommentar på bloggen min! :) Så fin innpakning, jeg planlegger årets innpakning i hodet, og ja, det blir nok brukt noen perler :) Perletallene er ganske enkle, måtte bare finne ut av mønsteret. Og at jeg måtte perle speilvendt, fant jeg jo ut litt for seint, hehe.

  • Marianne

   10/12/2013 at 6:26 pm Reply

   Hehe, speilvendt ja. Takk for besøket her. Jeg kommer innom bloggen din igjen, så da “snakkes” vi. :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits