Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Pakkekalender til barn av èn enkelt eske
5838
post-template-default,single,single-post,postid-5838,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Pakkekalender til barn av èn enkelt eske

Er du lei av å rase rundt i alle butikkene på kjøpesenteret de siste dagene i november på jakt etter adventskalendergaver? 

Det kan gjøres enklere. Her er et tips jeg tidligere har laget for Foreldre & Barn:

Se heller etter større esker som består av mange deler. Her tenker du kanskje at det blir for kostbart, men hva om det er en gave som barnet allikevel skulle fått til jul?

Det finnes ganske mange store esker som inneholder mange deler i lekebutikkene. Hos butikker som Biltema, Clas Ohlson, Ellos og Nille kan du også finne godbiter. Da sparer du deg for mye jobb! Og barnet får noe skikkelig istedenfor unyttig dill og dall.

For eksempel borger, bondegårder, garasjer, Barbie-hus, dokkehus eller Lego-esker. Selve borgen, garasjen eller huset kan være gave på julaften.

DIY - jul. Adventskalender til barn av kun én eske leker

Photo: Per Erik Jæger Styling: Marianne de Bourg

Reinsdyrmønstret gavepapir fra Ikea ble brukt som mal for reinsdyrkroppen. Den ble tegnet opp på frihånd på baksiden av gavepapiret, kroppen ble deretter klippet ut og tapet opp på veggen med dobbeltsidig tape (som er enkelt å få av igjen på en glatt malt vegg).

Tips: Lag isteden et juletre av tape og legg gavene rundt på gulvet.

 Adventskalender i en fei.

Photo: Per Erik Jæger Styling: Marianne de Bourg

Gavene pakket jeg raskt inn i silkepapir, uten nummer på gavene. Da kan barnet selv velge en pakke hver dag.

Håper du ble inspirert!

– Marianne :0)

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.