Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Helsebringende honning
5824
post-template-default,single,single-post,postid-5824,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Helsebringende honning

Mat med honning er både snadder og sunt. Honning kan jo for eksempel brukes på disse søtpotetene:

Cocktail Chic via Cocktailmarianne. Honning.

Foto: Ingeniørfruen

Grillede søtpoteter med honning, smør, pekannøtter og et dryss chili
(4 porsjoner)

Her lønner det seg å forsøke å skjære potetene i like tykke skiver, sånn at de blir ferdige samtidig.

1 kg søtpoteter
½ dl mykt smør
½ dl honning
½ dl hakkede pekannøtter
Tørkede chiliflak
Urtesalt/salt

BBQ-saus til servering

Ta smøret ut av kjøleskapet slik at det blir mykt. Vask søtpotetene og skjær dem i ca 1 cm tykke skiver på langs. Legg dem på en grillrist og ha over klikker med smør, litt honning på hver skive, og et dryss med pekannøtter pluss chiliflak og salt til slutt. Grill dem i ca 10 minutter og helle over BBQ-saus før servering.

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.