Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [MAT] Ost- og nøttebrød av lavkarbo brødmix
11724
post-template-default,single,single-post,postid-11724,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Ost- og nøttebrød av lavkarbo brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-ost-og-nøttebrød-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Ost og – nøttebrød

(1 brød)

  • 1 pakke brødmiks a 250 g
  • 3 dl vann
  • 150 g grovt revet ost
  • 50 g hakkede valnøtter
  • Sesamfrø

Sett ovnen på 175 grader. Hakk nøtter og riv osten. Bland brødmiksen med vann og ha i nøtter og ost før deigen tykner. Ha deigen over i medfølgende bakeform. Pensle deretter brødet med vann og dryss over sesamfrø. Stekes på nederste rille i 60 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre på rist i ca 10 minutter.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits