Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [MAT] Matmuffins med soltørkede tomater og fetaost
11713
post-template-default,single,single-post,postid-11713,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Matmuffins med soltørkede tomater og fetaost

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks som passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-sunne-lavkarbo-matmuffins-av-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Matmuffins med soltørkede tomater og fetaost

( 10 stk)

  • 1 pakke brødmiks a 250 g
  • 3 dl vann
  • ½ glass soltørkede tomater
  • 2 ss olje fra tomatglasset
  • ca 100 g fetaost
  • 2 ts tørket oregano
  • ½ – 1 dl parmesan

Sett stekeovnen på 200 grader. Smelt smør og smør muffinsformene. Skjær soltørkede tomater og fetaost i små biter. Riv parmesan. Hell 3 dl vann i en bakebolle. Ha i soltørkede tomater, fetaost, olje, oregano og finrevet parmesan. Deretter har du i bakemiksen. (Tar du i bakemiksen først, vil det bli vanskelig å blande inn ost og tomater). Stekes på stekebrett midt i ovnen i ca 20 minutter.

Enjoy!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits