Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Lavkarbo tortillalomper av brødmix | Marianne de Bourg
11753
post-template-default,single,single-post,postid-11753,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Lavkarbo tortillalomper av brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-tortillalomper-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Tortillalomper

(8 lomper)

  • 1 pakke brødmiks a 250 g
  • 3 dl vann

Sett stekeovnen på 200 grader. Bland brødmiksen med vann. Del deigen i 8 like deler som kjevles mellom to bakepapirark. Fjern det øverste arket før du setter dem inn i ovnen. Stekes i 8 – 10 minutter og avkjøles på stekeplaten for å beholde mykheten.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.