Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [MAT] Lavkarbo rundstykker av brødmix
11749
post-template-default,single,single-post,postid-11749,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[MAT] Lavkarbo rundstykker av brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-rundstykker-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Rundstykker

(9 stk)

  • 1 pakke 250 g brødmiks
  • 1 pakke Tine kremost for baking 200 g
  • 1 ts Sukrin
  • Valmuefrø

Sett stekeovnen på 175 grader. Bland brødmiksen med 3 dl vann, 1 st Sukrin og 1 pakke Tine kremost til baking med en stavmikser. Del deigen i 9 deler og trill til rundstykker som drysses med valmuefrø. Ha en bolle med vann som du dypper hendene i slik at ikke deigen setter seg fast. Legg rundstykkene på bakepapirkledd stekeplate. Stekes i ca 45 minutter.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.