Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Lavkarbo pølsebrød av brødmix | Marianne de Bourg
11732
post-template-default,single,single-post,postid-11732,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Lavkarbo pølsebrød av brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

ngeniørfruens-oppskrift-på-pølsebrød-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Pølsebrød

(6-8 brød)

  • 1 pakke brødmiks a 250 g
  • 3 dl vann

Sett stekeovnen på 200 grader. Bland brødmiksen med 3 dl vann. Trill ut til pølsebrød. Stekes på 200 grader på midterste rille i 15 minutter. Pølsebrødet blir veldig mektig – her holdt det med én porsjon!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.