Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [MAT] Lavkarbo pizza med pizzabunn av brødmix
11757
post-template-default,single,single-post,postid-11757,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Lavkarbo pizza med pizzabunn av brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan du også bruke vanlig brødmiks – eller rett og slett lage en helt vanlig pizzabunn.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-pizza-med-lavkarbo-brødmix

Pizza med parmaskinke og urter

(4 porsjoner)

 • 1 pakke brødmiks á 250 g
 • 3 dl vann

Fyll:

 • Ca ½ potte oregano
 • Ca ½ potte timian
 • 1 hel kinesisk hvitløk
 • 1 plommetomat
 • 2 ss olivenolje
 • 1 ss balsamico
 • ¼ løk
 • 200 g tomatpuré
 • 100 g parmaskinke
 • ¼ – ½ glass ferdigkjøpt pesto
 • Grovt salt
 • 150 g ost
 • 50 g parmesanost

Sett stekeovnen på 210 grader. Bland bakemiksen med 3 dl vann, del deigen i to liker deler som kjevles ut til to like runde pizzabunner. Forstek pizzabunnen i ca 10 minutter, til den har fått litt farge i kantene.

Mens pizzaen steker hakker du urter, hvitløk og plommetomat, og ha det i en bolle med olivenolje. Skjær løken i tynne skiver og skinken i store biter. Riv osten.

Ta pizzaen ut av ovnen, sett ovnen på 250 grader og ha på fyllet mens ovnen varmes opp. Ta først på tomatpuré, ha deretter på grovt salt langs kantene av pizzabunnen. Ha på urter, tomater og løk, samt noen klatter med pesto, ha over ost og skinken til slutt,, deretter litt urter før du setter inn ovnen.

Stek deretter pizzaen i ca 6 minutter til.

Tips: Når du har på skinken over osten, vil den få en sprø konsistens og det ser delikat ut også!

 

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits