Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Lavkarbo focaccia av brødmix | Marianne de Bourg
11740
post-template-default,single,single-post,postid-11740,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Lavkarbo focaccia av brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-focaccia-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Focaccia

(1 rundt brød)

  • 1 pakke brødmiks a 250 g
  • 3 dl vann
  • 2 ss olivenolje
  • Kalamataoliven uten sten
  • Ca ½ ss finhakket rosmarin
  • Olivenolje til å ringle over brødet
  • Havsalt

Sett stekeovnen på 200 grader. Smør en stekeplate med olivenolje (dette for at focacciaen skal få en sprøere bunn). La olivenene avrennes og hakk et par kvister rosmarin. Bland deretter bakemiksen med vann og olivenolje. Klem deigen ut direkte på stekebrettet, ringle over med olivenolje og lag huller med fingrene. Legg oliven i hullene og strø over med havsalt og finhakket rosmarin.

Stekes i ca 20 minutter. Sett focacciaen over på en rist umiddelbart for å beholde sprøheten i bunnen.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits