Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [MAT] Hvitløksbaguette av lavkarbo brødmix
11728
post-template-default,single,single-post,postid-11728,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Hvitløksbaguette av lavkarbo brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

ngeniørfruens-oppskrift-på-hvitløksbaguette-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Hvitløksbaguette

(2 stk)

  • 500 g bakemiks
  • 6 dl vann
  • 100 g smør
  • ½ kinesisk hvitløk
  • 1 bunt persille (ca 1/2 beger)

Ta smøret ut av kjøleskapet slik at det blir mykt. Sett deretter stekeovnen på 175 grader. Bland bakemiksen med vann og form to avlange brød. Hakk hvitløk og persille, og bland det med det myke smøret. Skjær snitt i brødene som fylles med hvitløksblandingen. Stekes i ca 35 minutter. Avskjøles på rist. Baguetten smaker best fersk.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits