Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Grove scones av lavkarbo brødmix | Marianne de Bourg
11744
post-template-default,single,single-post,postid-11744,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Grove scones av lavkarbo brødmix

Dette er en oppskrift i serien 1 bakemiks – 10 varianter 1 bakemiks – 10 varianter der jeg har laget 10 sunne lavkarbo brødvarianter av samme pakke med bakemiks. Disse brødvariantene passer om du spiser lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare generelt er opptatt av et sunt kosthold.

Jeg brukte Bakemix fra Funksjonellmat.no, men sverger du til vanlig brød, kan ideene sikkert også brukes til variasjon av “vanlige” brødmikser.

Ingeniørfruens-oppskrift-på-scones-med-lavkarbo-brødmix

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Scones

(2 stk)

  • 1 pk brømiks a 250 g
  • 3 dl melk
  • 2 ss Sukrin
  • ½ ts malt kardemomme

Sett stekeovnen på 200 grader. Ha melken  i en bakebolle, tilsett brødmiks, Sukrin og kardemomme og bland godt. Del deigen i to like deler som klappes ut med fuktige hender på papirkledd stekebrett. Stekes midt i ovnen i 10 minutter og avkjøles på stekeplaten (slik at sconesene holder seg myke). Disse, som andre scones, smaker alle best ferske.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.