Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Kyllingsalat av rester
5377
post-template-default,single,single-post,postid-5377,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kyllingsalat av rester

Tips til enkel, men god lunsj av rester fra gårsdagens middag:

Idemagasinet tipser om lunsj av rester fra kyllingmiddag

Enkel kyllingsalat
Denne salaten er superenkel, men så utrolig god! Vi brukte grillet kylling fra ferskvaredisken, og det som gjør hele salaten er olivenolje og balsamico av god kvalitet. Vaniljebalsamicoen fra Oliviers & Co er vellagret og laget med vaniljestang fra Papua Ny Guinea. Rik og balansert, og har aromatiske noter av krydder, sier produsenten. Og det stemmer. Den tilfører en helt spesielt god smak til (nesten) enhver rett. Sammen med en god olivenolje blir dette en kanon rett.

kylling
baby leaf salat
rødløk
parmesan

Dressing:
olivenolje
vaniljebalsamico
litt limesaft

Krydder:
salt
pepper
paprika
chili

 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



2 Comments
  • Anette Willemine

    07/09/2013 at 4:46 pm Reply

    NAM, dette er både enkelt OG godt. Bare man har en olivenolje og balsamico så kan man lage mange enkle retter. Til denne retten ville jeg også anbefale deg en smakfull pâte med sort oliven og muntockpepper fra Oliviers & Co. Bare en liten dash som skal til. :)
    Ellers har jeg falt helt for deres grønnsakskrem med squash & Chèvre.
    Nå ble jeg sulten…
    Ha en deilig kveld!

    • Marianne de Bourg

      09/09/2013 at 4:34 pm Reply

      Hmm…der fikk jeg et par nye produkter på handlelisten/ønskelisten min :D

      Ja, og mat kan gjerne også være enkel. Selv om vi begge liker å stå på kjøkkenet hele kvelden av og til, har jeg fått mer og mer sansen for enkel mat, for eksempel fransk husmannskost. Langkokt kjøtt og bønner i deilig kraft…en enkel suppe laget på god kraft…mmm :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.