Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Redigering av feriebilder
4674
post-template-default,single,single-post,postid-4674,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Redigering av feriebilder

Disse redigeringstriksene finnes i programmet Camera+ hvor det er brukt effekten “Beach” i Scenes og deretter “Sunkiss’d” i Effects. Og satt på rammen Offset til slutt.

FOTOTIPS: Redigering av feriebildene

Redigering av feriebildene

Redigering av feriebildene

FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene FOTOTIPS: Redigering av feriebildene

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.