Marianne de Bourg | Drinken Baileys Café Flynntini
3265
post-template-default,single,single-post,postid-3265,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,er-recipe

Drinken Baileys Café Flynntini

Det er fredag og i dag skal du få en drink basert på Baileys. 

Om du er svak for noe søtt etter middagen, er denne drinken noe for deg.

Idemagasinet tipser om drinken Baileys Café Flynntini

© FOTO: Baileys

Bruk gjerne den italienske mandellikøren Disaronno Amaretto i denne drinken. Og pynt gjerne med Sukrin Gold (sukkerfritt alternativ) eller kokosblomstsukker.

Drinken Baileys Café Flynntini
 
(1 glass)
Ingredienser
  • 50ml Baileys
  • 50ml frisk, svart kaffe av god kvalitet
  • 10ml mandellikør (eller kaffesirup med mandelsmak*)
  • Pynt: Brunt sukker, Sukrin Gold eller knuste amarettokjeks
Sånn gjør du
  1. Rist med is, sil drinken i et avkjølt glass og pynt med brunt sukker, Sukrin Gold eller knuste amarettokjeks

* Kaffesirup med mandelsmak kan kjøpes i de fleste kaffebutikker og på internett.

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.