Marianne de Bourg | Sommerpunsj til mange med sitruslikør og friske jordbær
4208
post-template-default,single,single-post,postid-4208,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,er-recipe

Sommerpunsj til mange med sitruslikør og friske jordbær

Nå er de norske jordbærene kommet. Er det egentlig noe som smaker mer sommer?

Et knalltips hvis du skal ha fest i sommer er å bruke jordbærene i punsj – perfekt å lage når du venter mange gjester.

Oppskrift på sommerpunsj

Her er en punsj med sitruslikøren Cointreau og friske jordbær.

[HAPPY HOUR] Sommerpunsj
 
(12 glass)
Ingredienser
  • 40 cl Cointreau
  • 1 kg jordbær
  • 3 sitroner eller lime
  • 1,5 l fruktbrus/Sprite eller sodavann
  • Rikelig med is
Sånn gjør du
  1. Press saften fra sitrusfruktene i en punsjebolle eller en mugge. Spar et par skiver til å legge i bollen.
  2. Fyll opp til ⅓ med is, hell i Cointreau og rør om.
  3. Topp med brus eller sodavann.
  4. Skyll jordbærene og rens dem.
  5. Deretter moser du bærene lett før du legger dem i muggen, dette vil forsterke både smaken og fargen.
  6. Spar noen jordbær og bruk dem som dekorasjon i serveringsglassene.
  7. Dersom du ønsker en litt søtere punsj kan du blande i litt sukkerlake.

Og sommermusikk hører selvsagt med.

Hør denne spillelisten bestående av nesten 100 sommerlåter med blant annet Jaz-Z, Daft Punk og Pink:

Cocktail Hour Vol. 26 A Summer Punch

Hør på Gyllene Tider og låta Man blir yr, samt den gamle superhiten När vi två blir en!

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.