Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Sommerpunsj til mange med sitruslikør og friske jordbær
4208
post-template-default,single,single-post,postid-4208,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Sommerpunsj til mange med sitruslikør og friske jordbær

Nå er de norske jordbærene kommet. Er det egentlig noe som smaker mer sommer?

Et knalltips hvis du skal ha fest i sommer er å bruke jordbærene i punsj – perfekt å lage når du venter mange gjester.

Oppskrift på sommerpunsj

Her er en punsj med sitruslikøren Cointreau og friske jordbær.

[HAPPY HOUR] Sommerpunsj
 
(12 glass)
Ingredienser
  • 40 cl Cointreau
  • 1 kg jordbær
  • 3 sitroner eller lime
  • 1,5 l fruktbrus/Sprite eller sodavann
  • Rikelig med is
Sånn gjør du
  1. Press saften fra sitrusfruktene i en punsjebolle eller en mugge. Spar et par skiver til å legge i bollen.
  2. Fyll opp til ⅓ med is, hell i Cointreau og rør om.
  3. Topp med brus eller sodavann.
  4. Skyll jordbærene og rens dem.
  5. Deretter moser du bærene lett før du legger dem i muggen, dette vil forsterke både smaken og fargen.
  6. Spar noen jordbær og bruk dem som dekorasjon i serveringsglassene.
  7. Dersom du ønsker en litt søtere punsj kan du blande i litt sukkerlake.

Og sommermusikk hører selvsagt med.

Hør denne spillelisten bestående av nesten 100 sommerlåter med blant annet Jaz-Z, Daft Punk og Pink:

Cocktail Hour Vol. 26 A Summer Punch

Hør på Gyllene Tider og låta Man blir yr, samt den gamle superhiten När vi två blir en!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits