Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Hjertelig hilsen mann og barn
3978
post-template-default,single,single-post,postid-3978,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hjertelig hilsen mann og barn

Det er flere enn meg som samler på hjertestener fikk jeg vite etter å ha fått mange samler-historier når jeg skrev om Samlemani.

Kjempemorsomt å høre om hva dere samler på!

Hør bare her:
Camilla samlet på blyanter med mønster og steiner med kråkesølv i, Hedda samler fremdeles på de gamle skoledagbøkene sine og greatgreekfood samler på eggeglass fra ulike land. Anette Willemine samler på vakre notatbøker, og på hjertestener. Og det gjør jeg også.

Her er min samling hjertestener:

En samling hjertestener

Samlingen er fra ulike strender vi har vært på i løpet av feriene våre. De er fra Sardinia…Valencia…Barcelona…og Norge. Og flere steder jeg ikke husker, men det gjør ingenting. Det som er viktig er at mann og barn har giddet å tråkke opp og ned langs uttallige strender og lett etter hjertestener til mor. Veldig koselig, da!

Samlingen er ikke så stor og jeg mistenker derfor at mange stener har blitt borte på vei hjem fra strand – eller borte fra kofferten. Jeg tror i alle fall det har vært flere.

Vel, og den lyse “klokka fem” er ikke en sten, men en småkake, nærmere bestemt potetsmelkake bakt hos mormor før jul og forært mamma (som samlet på den! :D).

5 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits