Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [DRINKER] Baileys Cocoa Blossom
3268
post-template-default,single,single-post,postid-3268,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[DRINKER] Baileys Cocoa Blossom

Det er fredag og tid for en drink. Denne drinken skal være en dekadent eksplosjon av mørk sjokolade med en myk kremaktig tekstur. Og det kan nok stemme, tenker jeg, når jeg ser  ingrediensene.

Ingeniørfruens Baileys Cocoa Blossom

Baileys Cocoa Blossom

(1 cocktailglass)

  • 35 ml (3,5 cl) Baileys® Original
  • Ketel One® Vodka (eller annen vodka)
  • ½ ts kakaopulver
  • 5 ml (1 ts) fløte
  • Appelsinskall
  • Revet mørk sjokolade

Rist i en cocktailshaker fylt med is og server i et cocktailglass med appelsinskall og revet mørk sjokolade som pynt. Skal prøves!

Bonus: Sjokolade og kakao har flere sunne egenskaper: [Mer om sjokolde] + [Mer om kakao]

Dagens musikk er rolig. En chill & Lounge-mix:

Cocktail Hour Vol. 24 Summer 2013 Chill

Da er det bare å ønske verdens aller fredag!

Marianne de Bourg - Ingeniørfruen

.

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



3 Comments
  • Helene

    14/06/2013 at 6:48 pm Reply

    Mmm… den Baileysdrinken ser jo helt himmelsk ut! Mangler bare en appelsin så har jeg alle ingrediensene :)

  • […] kakaomandler med appelsin 3. Sjokolade- og peanøttkuler 4. Smoothie med forførende egenskaper 5. Cocktail med kakao 6. Tre drinker med kaffe 7. Varmende mokka latte 8. Kakao med chili og appelsin 9. Enkel tiramisu […]

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.