Hjem   Om meg   Kontakt
Slik kan du gjøre hverdag til fest med små grep | Marianne de Bourg
2588
post-template-default,single,single-post,postid-2588,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Slik kan du gjøre hverdag til fest med små grep

Fyll hverdagen med opplevelser som ikke smaker av rutine og nettopp “hverdag”. Gulrotkake midt i uka kan være hverdagsluksus. Eller å sitte på kafé og jobbe. En kaffe latte og to-tre timers jobbing med kafésurret i bakgrunnen kan løfte kreativiteten til nye høyder.

Her er en håndfull tips som kanskje kan gjøre hverdagene litt finere:

Mandag: Luksusfrokost

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Hverdagslykke.

Photo: Princess

Hverdagsfrokost når man skal på jobb bærer vel ikke akkurat preg av luksus. Ja, ikke hos oss i hvert fall. Men å lage matmuffins eller annet fra ferdigpose kvelden før, kan gi følelsen av luksus. Dekk også bordet med duk og servietter kvelden før. Og sett klart et stearinlys og fyrstikker. Neste dag kan du stå opp ti minutter før, varm muffinsene i ovnen, lag cappuccino og tenn stearinlys.

Tirsdag: Musikkquiz

Cocktail Hour Vol. 19 Quiz Night

Finn fram den gamle musikken ha musikkquiz i stedet for å se på tv. Kjempekoselig.

Onsdag: Hjemmespa

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Hverdag til fest. 06.

Photo: Martin Cederblad
Stylist: Eva Lindh

Sett av en time før sengetid til skrubbing, dusjing, smøring…og kanskje negllakk? Levende lys på badet er et must. Deilig å legge seg nydusjet og innsmurt. Mmm…

Torsdag: Ost og vin

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Hverdag til fest. 04.

Photo: Rosendahl

Kjøp en flaske vin, litt ost og noen gode oliven. Skriv en SMS til din kjære og invitér til vinaften. For eksempel sånn: “bare du og jeg etter at barna har lagt seg”. Dekk bordet og husk tente lys. Deilig å slå av TV’n og kose seg litt ekstra midt i uken.

Fredag: Frokost på sengen

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Hverdag til fest_02

Photo: Princess

Å vekke familien med enkel frokost på senga gir både en ekstra hyggelig start på dagen og en bra måte å få opp alle litt tidligere på, er det også. Kjøp croissanter dagen før og server dem sammen med cappuccino til store og juice til de små.

Lørdag: Ut på tur

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Hverdag til fest. 05.

Photo: Per Erik Jæger

Å gå på tur er undervurdert! Vi går ofte tur, i hvert fall i sommerhalvåret, og da går praten lett og det er vanskelig å være sur. Tankene sorterer seg når man går, og hvis man sliter med å løse et problem, kommer løsningen som regel på tur.

Søndag: Få frokost på senga

Hvordan gjøre hverdagen til en fest

Foto: IKEA

Nå er det din tur til å få frokost på senga. For å være helt sikker på at dette går i boks, kjøper du inn det du ønsker deg til søndagsfrokosten, setter fram brett og serviett – og gjerne blomster. Så er det bare for noen andre å servere.

Ha en bra uke!

Marianne :)

4 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.