Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | 17.mai-cupcakes
23045
post-template-default,single,single-post,postid-23045,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

17.mai-cupcakes

Muffins med dekor i rødt, hvitt og blått. Den hvite og røde melisglasuren er laget av matfarge fra Cacas og pyntet med biodybamiske tørkede blader av Kornblom fra Nordgard Aukrust i Lom. 

INTERIØRTIPS Muffins på kreativ borddekking til 17. mai

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

17.mai-cupcakes
 
(ca 25 stk)
Ingredienser
  • 250 g smør
  • 225 g sukker
  • 5 egg
  • 250 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • Skall og saft av en halv sitron
  • [Glasur og pynt]
  • Ca. 3 dl melis
  • Ca. 2 ss kaldt vann
  • Rød icingfarge (fra Cacas)
  • Tørkede kornblomblader
Sånn gjør du
  1. Pisk smør og sukker hvitt og tilsett i ett og ett egg.
  2. Ha i siktet hvetemel iblandet bakepulver.
  3. Fyll smurte muffinsformer ¾ fulle.
  4. Stek muffinsene på nederste rille ved 175 grader i ca en halv time.
  5. Avkjøles på rist.
  6. Lag halvparten av glasuren hvit og tilsett rød farge til den andre halvparten.

Her er det brukt biodybamisk tørkede kornblomblader fra Nordgard Aukrust i Lom. Cacas har også kakepynt i riktig 17.mai-blått.

Forhandlere:

Vil du flere tips til morsomme kaker?

Her er en samling med over 500 kaker som nesten er for vakre til å spises.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits