Hjem   Om meg   Kontakt
8 tips til nye og gamle antrekk – av det du allerede har i garderoben | Marianne de Bourg
1069
post-template-default,single,single-post,postid-1069,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

8 tips til nye og gamle antrekk – av det du allerede har i garderoben

Her er 8 smarte tips til hvordan finne noe å ha på seg når man ikke har noe å ha på seg, av det som allerede finnes i garderoben.

Det er jo slett ikke uvanlig å stå foran klesskapet om morgenen uten å finne noen ting å ha på seg. Men det finnes det råd for!

Ingeniørfruen om å ha Ingenting å ha på meg

© FOTO: Ceannis

1. Selv om du er lei av favorittantrekket, er ikke alle andre det. Det er jo en grunn til at det har blitt en favoritt. Lakker neglene i en smashing kontrastfarge som gjør at både du og andre kun legger merke til neglelakken den dagen.

2. Finn fram et antrekk du ikke har brukt på et år eller to. Tenker du at dette har jeg jo slett ikke lyst til å bruke, ja da er det egentlig bare å kvitte seg med plagget. Effektiv garderobeutrenser! Og gå videre til neste ett-år-siden-antrekk..

3. Finn fram en kjole som du synes er akkurat litt for fin til å gå med på en hverdag. Det er den ganske sikkert ikke, bare du tar en uformell cardigan over kjolen, tar på litt røffe støvletter og så er du klar for mandagen!

4. For raskt å finne et antrekk om morgenen, kan du raskt ta ut to plagg og lage en regel om at du må velge ett av disse. Dermed er avgjørelsen tatt og du har spart tid, sånn at du kan rekke en latte på veien.

5. Jeg tar alltid utgangspunkt i hovedplaggene, det vil si buksa, skjørtet eller kjolen. Tar du utgangspunkt i et smykke, må du tenke nytt.

6. Lukk øynene og ta ut to plagg, for eksempel en bukse og en topp, bestem deg for å bruke dette uansett. Er det totalt feil, er det lov å plukke en gang til. Da avgrenser du mulighetene og må være kreativ innenfor en ramme. Sett til et skjerf og sko – og gå for det!

7. En annen metode er å mikse antrekk for en uke på forhånd. Lag fem antrekk til kommende uke og heng på fem ulike kleshengere.  Er du ikke i humør til den røde kjolen på mandag er det lov å bytte til det grå antrekket du hadde tenkt på torsdag. Eller bare droppe å tenke dager, dersom du ikke skal noe spesielt den uken. Husk å ta med skjerf og tilbehør også.

8. Ta fram et antrekk du har brukt mye, hvor den toppen passer så utrolig godt til den buksa og det skjerfet – og bytt ut ett av plaggene. Det er fort gjort bruke de samme plaggene sammen hver gang, men selv om et antrekk matcher perfekt er det jo dumt å kun bruke akkurat disse plaggene sammen.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits