Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Krydret romtoddy
707
post-template-default,single,single-post,postid-707,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,er-recipe

Krydret romtoddy

Når forkjølelse er hjertelig tilstede – hva er vel da bedre enn noe varmt å drikke som inneholder bakteriedreperne honning? Her er oppskrift på en varm og krydret toddy.

Toddy lages vanligvis med whisky, men denne varianten er laget med rom. Den inneholder bakteriedreperne honning, malt ingefær, malt allehånde, kanelstang og stjerneanis

Ingeniørfruens Krydrede romtoddy.

Krydret romtoddy
 
(1 glass)
Ingredienser
  • Sitron
  • Varmt vann
  • 2 ts honning
  • 4-5 cl rom (jeg brukte Bacardi Limón)
  • 1 klype malt ingefær
  • 1 klype malt allehånde
  • 1 kanelstang
  • 1 stjerneanis
Sånn gjør du
  1. Bruk en kopp som tåler varme.
  2. Varm opp vann (jeg bruker vannkoker).
  3. Skjær en skive av den vaskede sitronen.
  4. Ha 2 ts honning i glasset og fyll opp med varmt vann. Rør til honningen er oppløst.
  5. Ha i en liten klype hver av malt ingefær og allehånde. En skvis med sitronsaft er også godt.
  6. Ha i rom når vannet ikke lenger er kokende varmt.
  7. Pynt med en kanelstang og en stjerneanis.

Nyt drinken!

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.