Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [VINTIPS] Vinmonopolets to hvite viner med minst sukker
643
post-template-default,single,single-post,postid-643,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[VINTIPS] Vinmonopolets to hvite viner med minst sukker

Dette er en test av to av Vinmonopolets hvite viner med lite restsukker (pr 03.02.2013).

De to hvite vinene Trulli og Arrogant Frog er pr dags dato de to vinene på polet med minst restsukker, altså nr 1 og 2 på listen i Vinmonopolets basisutvalg.

[VINTIPS] Vinmonopolets to hvite viner med minst restsukker 2013

Gérard Bertrand Gio Grenache 2011

Sukker: 0,30 g/l
Basisutvalg
Trulli Chardonnay 2011
Varenummer: 1379701
100% Chardonnay
Italia
Kr 107,90
Preg av tørket blomst, mais og litt krydder.

Sukker: 1,00 g/l
Basisutvalg
Arrogant Frog Sauvignon Blanc 2009
Varenummer: 5052801
Drue: 100 % Sauvignon Blanc
Frankrike
Kr 99,90
Ung, ren og umiddelbar stil. Preg av sitrus og epler.

og denne, som er nr 5 på listen over viner med minst restsukker:

Sukker: 1,10 g/l

Basisutvalg
Gérard Bertrand Gio Grenache 2011
Drue: Grenache Blanc 90%, Grenache Gris 10%
Frankrike
Kr 111
Ren ung og frisk, preget av sitrus og eple, hint av urter.
Varenummer: 202901

Gérard Bertrand Gio Grenache 2011 er kanskje det beste valget. Den er frisk, men har allikevel mer fylde og smak enn de to andre vinene. Et godt kjøp!

 

Oppdatering 4. juli 2014:

2012-årgangen Trulli Chardonnay som du finner i årets (2014)-sortiment har nå 2,90 g/l i restsukker.

2011/2013-årgangen av Arrogant Frog Sauvignon Blanc, også i årets sortiment har nå 1,00 g/l restsukker.

Den hvite vinen med minst restsukker i 2014 kan du lese om her.

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.