Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Polets beste og Piemonte
372
post-template-default,single,single-post,postid-372,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Polets beste og Piemonte

Disse to gode binbøkene tar deg med på en vinreise til Italienske Piemonte og hjem igjen til Vinmonopolet og Polets 500 beste viner.Polets 500 beste 2012

BOKTIPS: Polets 500 beste 2012

 

 

I årets bibel for alle vinelskere presenterer Geir Salvesen en fristende og oppdatert oversikt over de 500 beste kjøpene på polet. Forfatteren er blant landets mest kunnskapsrike vinskribenter, og gir deg sine anbefalinger med hovedfokus på røde og hvite viner.

I tillegg gir han tips om rosévin – som får stadig nye tilhengere – pappvin, musserende viner, dessertviner og portviner. Boken gir også råd om hvilke viner som passer best til ulike typer mat.

I årets bok forteller han om Cape Town, safarier til det indre av Afrika, Italia, Maldivene, Paris, Quatar, Lisboa og India. Fantastiske reiser med ett formål; å oppdage de mest spennende vin- og matstedene i området.

Piemonte

BOKTIPS: Piemonte

 

I boken “Piemonte – en vinreise” tar to av Norges fremste vinkjennere, Merete Bø og Ole Martin Alfsen, oss med på en guidet reise gjennom Piemontes fantastiske vinmarker.

Vi besøker stedene og landsbyene, får tips om gode restauranter og hoteller, og møter menneskene som står bak noen av verdens ypperste viner. I tillegg lærer Merete og Ole Martin oss alt vi trenger å vite om piemontesisk vin – og gir oss tips om de 100 aller beste vinene fra Piemonte som er å få kjøpt her til lands.

Piemonte – en vinreise er en unik vin- og reisebok som den erfarne vinkjenner og den nysgjerrige nybegynner vil ha like stor glede av.

Bon appetit – eller skål!

Mer om vin:

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits