Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [HAPPY HOUR] Sukkerfri gojibær-drink
48
post-template-default,single,single-post,postid-48,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,er-recipe

[HAPPY HOUR] Sukkerfri gojibær-drink

Helgens drink er oransje og søt, men sukkerfri. Den er laget av tequila, lime og gojibærjuice.

Gojibær inneholder store mengder antioksidanter, vitaminer og mineraler, og er derfor såkalt supermat.

Nå er du kanskje mer tilhenger av å bruke vår egen norske supermat, for eksempel bær som kommer fra skogen, enn bær som har reist helt fra Tibet…men man kan jo la seg friste av denne juicen med den deilige oransje fargen. Til for eksempel å bruke den i en deilig drink:

Oppskrift på drink med gojibærjuice

© FOTO: idemagasinet.no

[HAPPY HOUR] Gojibær-drink
 
(1 cocktailglass)
Ingredienser
  • 3 frosne kirsebær (ikke et must, men dekorativt)
  • 3 cl tequila
  • 1 ts SukrinMelis/Sukrin Gold
  • 6 cl gojibærjuice
  • lime
  • is
Sånn gjør du
  1. Ha SukrinMelis/Sukrin og tequila i et cocktailglass og rør godt til sukkeret ser ut til å blitt oppløst (det har det nok ikke, så forvent at det samles litt sukker på bunnen av glasset etterhvert).
  2. Knus en liten håndfull isbiter i en blender.
  3. Ha deretter oppi gojibærjuice og knust is.
  4. Legg de frosne kirsebærene forsiktig oppå isen (synker de til bunns, blir det pent det og).
  5. Skjær av en bit av limen, en trekant som i størrelse passer å tre på en cocktailpinne.

Så er det bare å nyte!

Helgens spilleliste:

Helgens spilleliste inneholder et knippe Creedence Clearwater Revival-låter.

Cocktail Hour Vol. 1: Goji Goji

Happy cocktail hour!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.