Marianne de Bourg | [HAPPY HOUR] Toddy med whisky og smak av kanel
333
post-template-default,single,single-post,postid-333,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,er-recipe

[HAPPY HOUR] Toddy med whisky og smak av kanel

Denne toddien med kanelte, whisky og rødvin er deilig på en kjølig høstdag.

Oppskrift på toddy med whisky og smak av kanel

© FOTO: Per Erik Jæger

I toddien er det brukt sukkerfritt aprikossyltetøy fra St. Dalfour som fås kjøpt blant annet på Meny. Kanelte fra Yogi fås i noen velassorterte matbutikker, samt i helsekost.

[HAPPY HOUR] Toddy med whisky og smak av kanel
 
(1 porsjon)
Ingredienser
  • 1⁄2 kopp kanelte (gjerne Yogi-te)
  • 2 ts honning
  • 2 ts aprikossyltetøy (St. Dalfour)
  • 2 cl sitronsaft
  • 2 cl rødvin
  • 4 cl whisky, gjerne Black Grouse
Sånn gjør du
  1. Trekk kanelteen en god stund slik at den blir sterk og litt bitter.
  2. Hell den over i en kjele, tilsett de andre ingrediensene og varm opp på svak varme. Det skal ikke kokes, bare varmes.
  3. Smak til med mer honning om du vil ha den søtere.

Flere toddier:

  1. Eple- og whiskytoddy
  2. Krydret romtoddy
  3. Tennessee Toddy
  4. Toddy med eple og gresskar
  5. Varm toddy med rom, appelsin og krydder

Bon appetit!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.